Udskriv denne tekst

Glutenfri blåbærmuffins

glutenfri blåbærmuffins

Glutenfri blåbærmuffins er en klassiker inden for muffin-verdenen, og Annias lækre opskrift lever bestemt op til ryet.

Annias blåbærmuffins er desuden mælkefri og indeholder udover blåbær både dadler, pære og mandler.

Ingredienser  (12 stk.)

  • 100 g mandler
  • 100 g blåbær
  • 50 g dadler udblødt i æblejuice 1 – 2 timer
  • 1 lille moden pære
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 æggeblommer
  • 3 æggehvider
  • ¼ tsk salt
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 100 g fuldkornsrismel
  • 30 g kartoffelmel

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Dadlerne hakkes i en minihakker. Kom dem i en lille skål og hæld æblejuice i, til det dækker.

Kværn mandler og tilsæt salt, bagepulver og bær.

Pæren moses og blandet i dejen.

Kom æggeblommer i, herefter rismel. Rær godt rundt.

Vend de piskede æggehvider forsigtigt i til sidst.

Fordel dejen i muffinsformene.

De glutenfri blåbærmuffins bages ca. 28 min. ved 190 grader i varmluft.

Velbekomme :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>