Udskriv denne tekst

Glutenfri boller med tranebær

Glutenfri boller med tranebær

Disse lækre glutenfrie boller med tranebær smager fantastisk og kan enten nydes med eller uden pålæg. Bollerne er desuden mælkefri.

Boller med tranebær er et lækkert alternativ til de almindelige boller. Så hvis man har lyst til at prøve noget nyt, er denne opskrift klart et forsøg værd.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Loppefrøskallerne blendes i kaffekværn. Vand og frøskaller piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.

Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, sesam, tranebær, gulerod. Tilsæt mel og flager samt agavesirup, æbleeddike og kardemomme.

Pensles med olie og drysses med sesam

De glutenfrie boller med tranebær bages ca. 32 min. i ovnen ved 190 grader varmluft.

God fornøjelse :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>