Glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner
Her er der en opskrift på nogle lækre glutenfrie gulerodsboller med solsikkekerner.
Gulerodsbollerne kan sagtens laves uden solsikkekernerne, hvis man ønsker almindelige glutenfri gulerodsboller.
Ingredienser
- 20 gr loppefrøskaller
- 5 dl vand
- 2 tsk (6 g) glutenfri bagepulver
- 7 g Læsø salt
- 100 g rismel
- 80 g boghvedemel
- 30 g majsmel
- 100 g quinoaflager
- 1 fintrevet gulerod
- 50 gr. solsikkekerner
Loppefrøskaller blendes i en kaffekværn.
Vand og frøskaller piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.
Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, solsikkekerner, gulerod, quinoaflager, rismel, kartoffelmel og boghvedemel.
Piskes grundigt.
De glutenfrie gulerodsboller bages i 34 minutter ved 200 grader.
God fornøjelse med at bage glutenfrie boller.
Skriv et svar