Udskriv denne tekst

Glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner

glutenfri gulerodsboller med solsikkekerner

Her er der en opskrift på nogle lækre glutenfrie gulerodsboller med solsikkekerner.

Gulerodsbollerne kan sagtens laves uden solsikkekernerne, hvis man ønsker almindelige glutenfri gulerodsboller.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Loppefrøskaller blendes i en kaffekværn.

Vand og frøskaller piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.

Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, solsikkekerner, gulerod, quinoaflager, rismel, kartoffelmel og boghvedemel.

Piskes grundigt.

De glutenfrie gulerodsboller bages i 34 minutter ved 200 grader.

God fornøjelse med at bage glutenfrie boller.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>