Udskriv denne tekst

Glutenfri hjemmelavet is

glutenfri hjemelavet is

Man kan heldigvis få en del is uden gluten, men hjemmelavet glutenfri is er nemt og lækkert at lave, og så kan man selv bestemme smagen.

Denne opskrift fra Annia er på hjemmelavet glutenfri is med chokolade og jordbær.

Ingredienser

  • 250 gr. jordbær
  • 2 spsk. lys rørsukker
  • ½ liter piskefløde
  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • 1 dl. sukker
  • 1 tsk. Vaniljepulver
  • 100 gr. mørk chokolade 70%

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Bærrene koges let med rørsukker og køles helt af inden brug.

Æg, sukker og vaniljepulver piskes til en let og luftig skum.

Fløden piskes til flødeskum.

Chokoladen hakkes groft.

Jordbær-massen og chokolade kommes i den piskede æggemasse.

Flødeskummen vendes i.

Den hjemmelavede glutenfri is hældes i en springform, kommes i fryseren og røres 1 gang i timen de første tre timer under indfrysningen for at sikre sig, at det ikke krystalliserer.

Velbekomme.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>