Udskriv denne tekst

Glutenfri og mælkefri tunsalat med kartofler

tunsalat med kartofler og asparges

Denne lækre og smagfulde tunsalat er både glutenfri og mælkefri og kan spises hele året rundt.

Tunsalaten fungerer både som et helt måltid til frokost eller aften samt som et supplement til andre retter.

Ingredienser

  • 8 store kogte kartofler
  • 1 avocado
  • 3 kogte æg
  • 8 små kogte gulerødder
  • 1 bundt asparges kogte
  • 2 dåser tun
  • 1 skål ærter
  • Salt

Mayo:

  • 3 æggeblommer pasteuriserede
  • 1½ tsk hvidvinseddike
  • ¾ tsk salt
  • ½ tsk sennep
  • Vindruekerneolie

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Skær kartofler, æg og avocado i tern og gulerødderne i skiver.

Herefter laves mayo’en. Æggeblommer, eddike, salt og sennep piskes godt sammen. Vindruekerneolien tilsættes lidt efter lidt, indtil man har den rette konsistens.

Bland til sidst mayo’en sammen med resten af salaten og nyd en dejlig tunsalat uden gluten og mælk.

Den mælkefri tunsalat kan eventuelt nydes sammen med icebergsalat og vandmelon




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>