Glutenfri roulade
Når vi sent kommer i tanke om, at vi gerne vil have kage til eftermiddagskaffen, er denne opskrift på glutenfri roulade en sikker vinder. Den er nem og hurtig at lave og smager fantastisk.
Man kan selv bruge den marmelade, man foretrækker, hvad enten man ønsker en jordbær, abrikos eller hindbær roulade.
Ingredienser
- 3 æg
- 125 g rørsukker
- 65 g kartoffelmel
- 65 g rismel
- ½ tsk hjortetaksalt
- Marmelade til at smøre på
Æg og sukker røres godt.
Mel og hjortetaksalt røres i.
Bages i en bradepande midt i ovnen i ca. 10 min. ved 210 grader.
Rouladen vendes med det samme over på et stykke bagepapir, marmelade smøres på, og den rulles sammen til en roulade. Det skal gå lidt hurtigt, før kagen bliver kold, for så er den ikke til at rulle.
Glutenfri roulade smager godt som den er eller med en klat fløde til.
Skriv et svar