Udskriv denne tekst

Glutenfrie og mælkefrie omelet-muffins

2014-12-29 10.39.04

Nogle gange er det rart, at kunne forberede frokosten dagen før eller hurtigt lave en lækker brunch.

Æg mætter rigtig godt, og derfor er omeletter oplagte til at stille sulten, men det tager tid at forberede, og er ikke altid så nemt at tage med på farten. Derfor kan man med fordel fylde omeletten i muffinforme og bage dem i ovnen. Omeletterne kan varieres i det uendelige med dit yndlingsfyld.

Ingredienser (8 omelet-muffins)

  • 8 æg
  • 200 g skinke i tern eller strimler
  • 1 peberfrugt
  • 1 lille løg
  • 2 spsk Vand
  • Salt
  • Peber

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Skær løg og peberfrugt i tern. Pisk æggene sammen og tilsæt alle ingredienserne.

Hæld æggemassen i 8 muffinsforme og bag dem i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter. Når omeletterne er gennembagte og gyldne på toppen, er de færdige.

Omeletterne kan fryses ned, og tages med på madpakken, spises varme til en lækker brunch, eller spises som tilbehør til et stykke glutenfrit rugbrød.

2014-12-29 10.38.32




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>