Udskriv denne tekst

Anmeldelse: Glutenfri Zone (Silkeborg)

IMG_3331

Glutenfri Zone er en købmand og café i Silkeborg på Nygade 34A. Alle deres produkter er glutenfrie, og de bager det selv.

Atmosfære:

Stedet er ret småt, men det er rigtig hyggeligt. Der er både mulighed for, at man kan sidde ude og inde, men der er ikke så mange pladser. Der er dog også mulighed for, at man kan tage maden med  hjem, og ellers er der to-tre reoler med glutenfrie produkter, man kan købe med hjem.

Glutenfrit udvalg:

Alle produkter i butikken er glutenfrie. Der er 4-5 forskellige brød, inkl. rugbrød, som man kan vælge imellem, samt 4-5 forskellige kager. Samtidig har de meget godt styr på andre allergier, hvis dette er tilfældet. Flere af deres ting er også mælkefrie og nogle endda også veganske.

Min mor og jeg fik en sandwich, hvor vi selv kunne bestemme, hvilket brød vi ville have. Vi valgte begge en kernebolle, som var rigtig lækker. Derudover kunne vi vælge mellem 4 forskellige slags fyld til vores sandwich, hvor vi valgte en med tunsalat, avocado og hjemmelavet mayo.

IMG_3329

 

Deres glutenfrie produkter bestod blandt andet af glutenfri havregryn, pasta og knækbrød. Derudover kunne man købe brød med hjem, samt mel-blandinger til det brød de solgte, så man selv kan lave det derhjemme. Vi købte deres glutenfri rugbrød, som er virkelig god, og jeg synes den minder meget om rigtigt rugbrød.

Pris:

Vores sandwich kostede 69 kr., men hvis man tager dem med hjem, koster det 59 kr. Selvom portionen måske kan se lidt lille ud, så blev vi begge godt mætte af den.

Ellers synes jeg, at priserne på deres glutenfrie produkter minder meget om priserne i supermarkederne.

Service

Servicen var helt i top, og personalet var rigtig sød og venlige. Samtidig havde de rigtig godt styr på, hvad der er i de forskellige produkter, blandt andet fordi de selv bager det, hvilket også gør det ekstra lækkert.

Konklusion

Vi vælger at give den 5 stjerner i alt, fordi servicen var i top, og så var det rigtig lækkert, at de selv bagte brødet, samt at man kunne købe deres mel-blandinger til brødet, som de sælger, så man også selv kan gå hjem og lave det. Derudover var stedet hyggeligt, selvom det var lidt småt, og det at man også kan købe andre glutenfrie produkter er lækkert, når man nu alligevel er der. Til slut er det også rart, at de kender til andre allergier, når man fx. også har laktoseintolerance, så de kunne guide én til hvilke ting, man kan få. Så alt i alt var det en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

 
1 kommentar til Anmeldelse: Glutenfri Zone (Silkeborg)

  1. Tove siger:

    Forespørgsel: kan jeg hente noget uden bestilling. Jeg har en svigerdatter, som skal havde glutenfri mad.
    Hvad for nogle produkter kan jeg købe og tage med hjem. Jeg bor i Herning.
    Vh
    Tove Fynbo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>