Udskriv denne tekst

Anmeldelse: Chido Mexican Grill (Aarhus)

Chido logo

Aarhus har for nyligt fået et nyt mexicansk spisested i Mejlgade. Spisestedet hedder Chido Mexican Grill og konceptet er mexicansk fastfood af friske råvarer og til rimelige priser.

Jeg spiste der for nyligt med to veninder, der tåler gluten, og de roste begge deres burritos.

Atmosfære:

Da Chido primært er en fastfood-restaurant, er der et begrænset antal siddepladser. Burritos serveres rullet ind i alufolie og andre retter serveres i plastikbakker, så maden nemt kan tages med hjem eller spises udenfor. Dette er altså ikke stedet, hvis du ønsker at være sikker på en siddeplads, eller ønsker at sidde og nyde din mad i fred og ro, som på en klassisk restaurant. Bestillingen af mad foregår oppe ved disken, hvor maden laves, mens man kigger på. Man får derfor maden med det samme uden ekstra ventetid.

Glutenfrit udvalg:

Da en del af den mexicanske mad består af hvedepandekager (tortillas), kan man ikke bestille frit på menukortet. Chido har dog valgt, at man kan få maden serveret på en tallerken frem for i en hvedetortilla. Som billedet fra Chidos hjemmeside illustrerer kan man selv til- og fravælge fyldet, så man kan bestille mad lige til det behov man har.

Chido

Jeg bestilte en bowle (tallerken) med ris, bønner, kylling, grøntsager, salsa, guacamole og salat. Normalt hører der også creme fraiche og ost til, men da jeg ikke tåler mælk, gik jeg uden om disse ingredienser. Guacamolen er lavet uden brug af mælkeprodukter, hvilket gjorde at den havde en rigtig god avokadosmag.

Pris:

Jeg kom af med 65 kr for min store tallerken med mad, som jeg blev meget mæt af. Mine veninder kom af med 58 kr for en burrito. Der er ofte tilbud på en eller flere af retterne, dette kan man undersøge på Chidos hjemmeside eller facebookside inden man tager afsted.

Generelt synes jeg, at priserne er meget rimelige for et stort måltid mad med friske råvarer

Service:

Da konceptet er, at man selv bestiller maden oppe ved disken, og kigger på, mens maden bliver lavet, er der ikke så højt et serviceniveau ift. betjening. Til gengæld er der venlige medarbejdere, der har styr på, hvad maden indeholder, og gerne guider en igennem de muligheder man har som allergiker. Derudover er det som allergiker et plus, at man kigger på, mens maden laves, da man kan se, at de har helt styr på det, og springer over de ingredienser, man ikke kan tåle. Jeg følte mig i hvert fald i trygge hænder og ikke til besvær.

Konklusion:

Står du og mangler hurtig og nem aftensmad er Chido et rigtig godt bud. Maden smagte rigtig lækkert, og selvom man ikke kan tåle de klassiske burritos, var der stadig flere smagsvarianter for allergikere. Personalet er søde til at vejlede omkring allergener, og man kan kigge med mens maden bliver lavet. Det største minus er, at det er svært at få siddepladser, og at alt serveres på plastikservice, hvilket ikke virker særlig restaurant-agtigt – til gengæld er maden godt pakket til at tage med. Er du til den fulde restaurantoplevelse, ville jeg kigge mig om efter et andet sted, men jeg kommer helt sikkert, og spiser hos Chido igen en anden gang.

Chido får 3,8 ud af 5 stjerner. Det der trækker ned, er manglen på siddepladser og plastikservicen. Chido er et fastfoodsted, hvor maden smager lækkert, og priserne er meget rimelige.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>