Udskriv denne tekst

Fyldte squash med kylling

Fyldte squash

Squash er en herlig grøntsag, som man kan bruge på alverdens forskellige måder. Denne ret på fyldte squash smager fantastisk og giver en god mæthedsfølelse.

Retten kan laves mælkefri ved at udelade osten og erstatte fløden med sojafløde.

Ingredienser (4 mellemstore fyldte courgetter)

  • 1 stort rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. olie
  • 250 gr. champignon
  • 3 tomater
  • 1 rød peber
  • 300 gr. hakket kylling/kalkun
  • 4 spsk fløde
  • 3 spsk. Maizena
  • 1 spsk. frisk hakket timian
  • 1 spsk rismel (kan udelades)
  • Salt
  • Revet ost

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Vask courgetterne og skær dem igennem på langs og skrab det meste af frugtkødet ud. Hak frugtkødet groft.

Hak løg, hvidløg og svits det i olie.

Rens champignon, skyl tomater. Hak groft.

Tilsæt kød, brunes. Tilsæt frugtkødet, champignon og tomater.

Bland rismel, fløde, salt og timian i farsen og fordel fyldet i courgetterne. Drys med revet ost.

De fyldte courgetter bages i ovnen i 25 min. ved 200 grader.

Velbekomme :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>