
Glutenfri blåbærmuffins

Glutenfri blåbærmuffins er en klassiker inden for muffin-verdenen, og Annias lækre opskrift lever bestemt op til ryet.
Annias blåbærmuffins er desuden mælkefri og indeholder udover blåbær både dadler, pære og mandler.
Ingredienser (12 stk.)
- 100 g mandler
- 100 g blåbær
- 50 g dadler udblødt i æblejuice 1 – 2 timer
- 1 lille moden pære
- 2 tsk bagepulver
- 3 æggeblommer
- 3 æggehvider
- ¼ tsk salt
- 1 tsk vaniljepulver
- 100 g fuldkornsrismel
- 30 g kartoffelmel
Dadlerne hakkes i en minihakker. Kom dem i en lille skål og hæld æblejuice i, til det dækker.
Kværn mandler og tilsæt salt, bagepulver og bær.
Pæren moses og blandet i dejen.
Kom æggeblommer i, herefter rismel. Rær godt rundt.
Vend de piskede æggehvider forsigtigt i til sidst.
Fordel dejen i muffinsformene.
De glutenfri blåbærmuffins bages ca. 28 min. ved 190 grader i varmluft.
Velbekomme
Skriv et svar