
Glutenfri boller med tranebær

Disse lækre glutenfrie boller med tranebær smager fantastisk og kan enten nydes med eller uden pålæg. Bollerne er desuden mælkefri.
Boller med tranebær er et lækkert alternativ til de almindelige boller. Så hvis man har lyst til at prøve noget nyt, er denne opskrift klart et forsøg værd.
Ingredienser
- 20 g øko. loppefrøskaller
- 5 dl vand
- 2 tsk (6 g) glutenfri bagepulver
- 7 g salt
- 100 g majsmel
- 60 g fuldkornsrismel
- 20 g kartoffelmel
- 110 g quinoaflager
- 1 fintrevet gulerod
- 25 g tranebær
- 50 g sesam
- 1 tsk agave- el. ahornsirup
- 1 tsk æbleeddike
- 3 drys kardemomme
Loppefrøskallerne blendes i kaffekværn. Vand og frøskaller piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.
Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, sesam, tranebær, gulerod. Tilsæt mel og flager samt agavesirup, æbleeddike og kardemomme.
Pensles med olie og drysses med sesam
De glutenfrie boller med tranebær bages ca. 32 min. i ovnen ved 190 grader varmluft.
God fornøjelse
Skriv et svar