Udskriv denne tekst

Glutenfri boller til eftermiddagskaffen

Eftermiddagsboller

Jeg prøvede disse boller i går for første gang, og jeg blev positivt overrasket over at de var så nemme at lave. Når jeg bager brød har jeg tit problemer med at det bliver tørt og kompakt, men disse boller er dejligt luftige og ikke tørre overhovedet. De er super lækre til bl.a. eftermiddagsboller. Derudover kan man lave dem til rosinboller.

Ingredienser (ca. 30 stk.)

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Gæren opløses i vandet. FiberHusk og vand tilsættes. De resterende ingredienser tilsættes og røres godt sammen. Herefter skal dejen hæve i 30 min. inden man former dejen til boller og lader dem hæve i yderligere 30 min. Bages ved 200 grader i 10-15 min.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>