
Glutenfri chokoladeboller
af Annia Mathorne d. 23. jul 2015

Her er en glutenfri opskrift på nogle lækre glutenfri chokoladeboller. Bollerne er naturligt glutenfri og smager fantastisk. Mængden af chokolade kan varieres efter behov.
Ingredienser
- 0,5 l. vand
- 20 g HUSK
- 1 fintrevet gulerod
- 60 g hakket chokolade
- 20 g kværnede hasselnødder
- 50 g kværnede mandler
- 2 tsk Bagepulver
- 1 tsk salt, 1 tsk kanel
- 1 tsk Johannesbrødkernemel
- 2 æg
- 1 spsk. kokosolie
- 80 g risflager
- 50 g rismel
- 50 g kartoffelmel
- 50 g majsmel
- 20 g quinoamel
- 1 tsk Æbleeddike, 1 tsk Sirup
Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde
Vand og HUSK piskes luftigt mindst 1 time.
Alle ingredienserne røres godt sammen med HUSK-blandingen.
De glutenfri chokoladeboller bages i ca. 35 minutter ved 200 grader.
God fornøjelse med at bage chokoladeboller.
Kan man bruge noget andet end johannesbrødkernemel ?