Udskriv denne tekst

Glutenfri chokoladeboller

Glutenfri chokoladeboller

Her er en glutenfri opskrift på nogle lækre glutenfri chokoladeboller. Bollerne er naturligt glutenfri og smager fantastisk. Mængden af chokolade kan varieres efter behov.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Vand og HUSK piskes luftigt mindst 1 time.

Alle ingredienserne røres godt sammen med HUSK-blandingen.

De glutenfri chokoladeboller bages i ca. 35 minutter ved 200 grader.

God fornøjelse med at bage chokoladeboller.




1 kommentar til Glutenfri chokoladeboller

  1. Anette siger:

    Kan man bruge noget andet end johannesbrødkernemel ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>