Udskriv denne tekst

Glutenfri chokoladekage med rødbede

chokoladekage med rødbede

Der findes et utal af forskellige opskrifter på chokolade kage. Her kommer en lækker opskrift på rødbede-chokoladekage, der er både mælkefri og glutenfri..

Opskriften er lavet af dygtige Anette Hoeg Nielsen, der har givet os lov til at bruge nogle af hendes lækre opskrifter. Dem kan I godt glæde jer til.

Ingredienser
3 æg
1/2 dl agavesirup
50 g smeltet kokosolie
100 g mandelmel
100 g boghvedemel
2 spsk kakaopulver
100 g mørk 70 % chokolade
300 g revet rødbede
1 1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk vanillepulver

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde
Æg og agavesirup piskes grundigt. Det smeltede kokosolie piskes med et øjeblik.

Mandelmel, boghvedemel, kakaopulver, bagepulver, vanillepulver blandes og vendes i æggeblandingen.

Nu tilsættes revet rødbede og hakket chokolade.

Dejen fordeles i en springform beklædt med bagepapir.

Kagen bages i 30-40 min ved 175 gr. (Varmluft).

Chokoladekage med rødbeder kan nydes sammen med flødeskum eller is (Soja-varianter hvis man ikke kan tåle mælk)




3 kommentarer til Glutenfri chokoladekage med rødbede

  1. Connie siger:

    Er det affedtet mandelmel eller hjemmehakket :-)

    mvh Connie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>