
Glutenfri cookies

Har man en sød tand er denne opskrift på glutenfri cookies lige sagen. Chokolade cookies er en lækker snack til kaffen eller te.
Annias opskrift på lækre glutenfri cookies er desuden mælkefri, såfremt man erstatter margarinen med en mælkefri version.
Ingredienser (16 stk.)
• 2 æg
• 50 gr. sukker
• 50 gr. majsstivelse
• 30 gr. majsmel
• 50 gr. mandelmel
• 50 gr. fuldkornsrismel
• 100 gr. margarine (evt. mælkefri)
• 7 gr. bagepulver
• 50 gr. mørk chokolade hakket
• 40 gr. Kokosmel
• 1 tsk. Vaniljepulver
• 2 tsk. Johannesbrødkernemel
Margarinen smeltes.
Æg, sukker, bagepulver, vaniljepulver og johannesbrødkernemel piskes til en luftig masse.
Tilsæt chokoladen.
Mel og margarine blandes i æggemassen skiftevis.
Sættes på bagepapir med 2 skeer. Tryk selv de glutenfrie cookies flade, da de ikke flyder ud.
De glutenfrie cookies bages: ca. 17 min. ved 200 grader varmluft.
Skriv et svar