Glutenfri kammerjunkere
Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og der findes ikke noget bedre end koldskål på en varm sommerdag.
Desværre er det ikke altid nemt at finde glutenfrie kammerjunkere, og så må man selv i køkkenet.
Denne glutenfri kammerjunkere opskrift resulterer i 48 lækre kammerjunkere, der kan nydes sammen med koldskål eller som almindelige snacks.
Ingredienser (48 stk.)
- 1 dl mælk (eller sojamælk)
- 12,5 gr gær
- 1½ tsk HUSK
- 1 æg
- 3 spsk rørsukker
- 1 knsp salt
- ½ tsk vaniljepulver
- ½ tsk hjortetaksalt
- 25 gr kokosolie
- 80 gr mandelmel
- 30 gr fuldkornsrismel
- 30 gr majsmel
- 30 gr havregryn eller 30 gr quinoaflager malede
- ½ tsk johannesbrødkernemel
Gær røres ud i mælken. Tilsæt HUSK, rør og lad hvile 10 min. Tilsæt herfter æg.
De tørre ingredienser blandes godt, hvorefter det hele blandes sammen med mælkemassen. Røres ca. 5 minutter Efterfulgt af hvile i 20 minutter.
Bages i 15 minutter ved 200 grader.
Afkøles lidt, skæres i halve
Bages ved 120 grader indtil de er gyldne.
God fornøjelse med at bage glutenfrie kammerjunkere
Skriv et svar