Udskriv denne tekst

Glutenfri kokostoppe

kokostoppe

Kokostoppe er vores go-to snacks, når vi pludselig får lyst til noget sødt til aftenkaffen. De er forholdsvis nemme og hurtige at lave, og de kan holde sig i flere dage, hvis man da kan lade være med at spise dem alle med det samme.

Opskriften indeholder ikke mange ingredienser, men kokostoppene har alligevel en dejlig masse smagsindtryk.

Ingredienser (20 stk.)

  • 160 g kokosmel
  • 1 æg
  • 100 g sukker

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Pisk æg og sukker i 5 minutter til det bliver skummende.

Tilsæt kokosmelet og pist videre i 1-2 minutter. Hvis dejen ser for tynd yd, tilsættes der ekstra sukker og kokosmel.

Rul et stykke bagepapir ud på en bradepande og lav små dej-toppe med en spiseske. Toppene skal alle være lige store for at sikre en jævn bagning.

Sæt bradepanden i ovnen og bag kokostoppene i ca. 14 min. i en 175 grader varm ovn. Hold godt øje med dem, da de hurtigt bliver mørkebrune.

Sæt herefter kokostoppene til afkøling og dyp dem i chokolade, når de er helt kolde.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>