Glutenfri marcipankonfekt med kokos
Jul og marcipan er to ord, der er nærmest uadskillelige. Der findes masser af lækker glutenfri marcipan i butikkerne, men der er nu noget charme ved selv at lave marcipanen fra bunden.
Anette fra Mad med glød har forsøgt sig med mange forskellige opskrifter på glutenfri marcipankonfekt, men kalder denne for en af hendes yndlings.
Ingredienser
- 100 g mandler
- 75 g kokosmel
- 2 spsk agavesirup
- 3 spsk kokosolie
- 50 g dadler
- 50 g abrikoser
- 3 spsk appelsinsaft
Mandlerne sættes i blød natten over og blendes fint.
Herefter tilsættes de øvrige ingredienser.
Blend til massen er helt findelt og glat.
Rulles til sidst til små barer og dyppes i smeltet mørk 70 %chokolade.
Den glutenfri marcipankonfekt på billedet er blevet toppet med kokos, hakkede mandler og frysetørret hindbær.
Marcipankonfekten skal helst spises kold, lige fra køleskabet.
Skriv et svar