Udskriv denne tekst

Glutenfri og mælkefri boller med mandler

Glutenfri boller med mandler

Denne opskrift på glutenfri og mælkefri boller med mandler resulterer i nogle dejlige luftige og sunde boller, der dog kræver lidt ekstra tid ude i køkkenet.

Opskriften kommer fra Annia, der vanen tro har kombineret en masse spændende ingredienser med stor succes.

Ingredienser (8 stk.)

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Frøskaller blendes i kaffekværn. Vand tilsættes, og blandingen piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.

Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, hakkede mandler, sesam og gulerod. Det hele røres godt sammen. Herefter tilsættes mel og flager samt agavesirup, æbleeddike og muskatnød, hvorefter dejen røres godt sammen.

De glutenfri boller med mandler pensles med olie og drysses med birkes.

Bollerne bages ca. 32 minutter ved 190 grader varmluft.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>