Glutenfri-Mad.dk
Glutenfri og mælkefri boller med mandler
Skrevet af Annia Mathorne d. 3. februar 2015 i Glutenfri frokost opskrifter,Glutenfri morgenmad opskrifter,Glutenfrit brød opskrifter
Denne opskrift på glutenfri og mælkefri boller med mandler resulterer i nogle dejlige luftige og sunde boller, der dog kræver lidt ekstra tid ude i køkkenet.
Opskriften kommer fra Annia, der vanen tro har kombineret en masse spændende ingredienser med stor succes.
Ingredienser (8 stk.)
Frøskaller blendes i kaffekværn. Vand tilsættes, og blandingen piskes luftigt af flere omgange i mindst 1 time.
Til loppefrøblandingen tilsættes salt, bagepulver, hakkede mandler, sesam og gulerod. Det hele røres godt sammen. Herefter tilsættes mel og flager samt agavesirup, æbleeddike og muskatnød, hvorefter dejen røres godt sammen.
De glutenfri boller med mandler pensles med olie og drysses med birkes.
Bollerne bages ca. 32 minutter ved 190 grader varmluft.
Link: https://glutenfri-mad.dk/glutenfri-og-maelkefri-boller-med-mandler/
Tryk her for at printe.