
Glutenfri og mælkefri tunsalat med kartofler

Denne lækre og smagfulde tunsalat er både glutenfri og mælkefri og kan spises hele året rundt.
Tunsalaten fungerer både som et helt måltid til frokost eller aften samt som et supplement til andre retter.
Ingredienser
- 8 store kogte kartofler
- 1 avocado
- 3 kogte æg
- 8 små kogte gulerødder
- 1 bundt asparges kogte
- 2 dåser tun
- 1 skål ærter
- Salt
Mayo:
- 3 æggeblommer pasteuriserede
- 1½ tsk hvidvinseddike
- ¾ tsk salt
- ½ tsk sennep
- Vindruekerneolie
Skær kartofler, æg og avocado i tern og gulerødderne i skiver.
Herefter laves mayo’en. Æggeblommer, eddike, salt og sennep piskes godt sammen. Vindruekerneolien tilsættes lidt efter lidt, indtil man har den rette konsistens.
Bland til sidst mayo’en sammen med resten af salaten og nyd en dejlig tunsalat uden gluten og mælk.
Den mælkefri tunsalat kan eventuelt nydes sammen med icebergsalat og vandmelon
Skriv et svar