Glutenfri-Mad.dk

Glutenfrie burgerboller

Skrevet af Iselin Osberg d. 3. november 2014 i Glutenfri aftensmad opskrifter,Glutenfri frokost opskrifter,Glutenfrit brød opskrifter

Det at lave glutenfrie burgerboller kan være en svær disciplin, hvis man ønsker burgerboller, der ligner dem fra supermarkedet og den lokale grillbar.

Denne opskrift på glutenfrie burgerboller, der kommer fra norske Iselin, resulterer i nogle rigtig flotte og luftige burgerboller.

Burgerbollerne kan både bruges som frokost sandwich eller som grill burgere til aftensmaden.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Først opløses gæret i lunken mælk i en skål.

Herefter røres de tørre ingredienser sammen og blandes i skålen.

Til sidst smeltes smørret og røres i.

Lad dejen hæve i 30 minutter.

Herefter formes burgerbollerne efter den ønskede størrelse og drysses med sesamfrø.

Bollerne skal herefter efterhæve i yderligere 30 minutter i en ovn på 50 grader.

Til sidst bages bollerne i 10-15 minutter på 200 grader i en forvarmet ovn.


Link: https://glutenfri-mad.dk/glutenfrie-burgerboller/