
Glutenfrie fiskefrikadeller med laks

Er man glad for fisk vil man elske denne opskrift på hjemmelavede glutenfrie fiskefrikadeller med laks.
Frikadellerne smager mindst lige så godt som hos den lokale fiskeforhandler. Man kan selv bygge videre på opskriften ved at tilføje sine egne yndlingsingredienser.
Annia, der har eksperimenteret sig frem til opskriften, fraråder dog, at man kommer hvidløg i.
Ingredienser
- 900 gr. torsk
- 500 gr. laks
- 3 mellemstore gulerødder
- 1 snackpeber
- 4 æg
- 4 dl. Soyafløde
- 2 skovlfulde glutenfrie havregryn
- 1 lille løg
- 4 tsk. salt
- Fuldkornsrismel
- kartoffelmel
Fisken hakkes i blenderen lidt af gangen.
Herefter røres den sej med salt i røremaskinen.
Fintreven gulerod, fint hakket løg samt peberfrugt i bitte små tern tilsættes.
Tilsæt herefter æg og sojafløde lidt af gangen.
Til sidst tilsættes fuldkornsrismel samt kartoffelmel.
Form farsen til mellemstore glutenfrie fskefrikadeller og nyd dem eventuelt sammen med kartoffelmos og grøntsager.
Skriv et svar