Glutenfrie kødboller
Skal det gå hurtigt en aften, er italiensk inspirerede glutenfrie kødboller med tomatsovs og spaghetti et hit hos både børn og voksne. Opskriften her kan varieres med andre smagsvarianter som oregano, hvidløg eller chili og smager skønt.
Ingredienser
- 500 gram svin- og kalv
- 1 løg
- 1 æg
- 1 spsk basilikum (mere hvis du har frisk basilikum)
- 3 spsk glutenfri rasp eller glutenfrie havregryn
- 1 tsk salt og et drys peber
Tilbehør:
- Glutenfri spaghetti
- Din favorit-tomatsovs
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader. Bland alle ingredienserne i en skål, rør rundt og form 20-25 små glutenfrie kødboller. Læg dem på en bageplade med papir og bag dem 18-20 minutter i ovnen (200 grader). Mens kødbollerne er i ovnen laves tomatsovs og spaghettien koges.
Hvis man ikke putter alle kødbollerne i tomatsovsen, kan resterne bruges som “mini-frikadeller” i madpakken dagen efter.
Skriv et svar