
Glutenfrie madpandekager med fyld

For nyligt lagde vi en opskrift op på glutenfrie pandekager. Pandekagerne kan varieres i det uendelige med lækkert fyld.
I dag får i inspiration til to velsmagende glutenfrie og mælkefrie varianter, der tilmed er lette at lave i en travl hverdag:
Glutenfrie madpandekager med laks og avocado:
Ingredienser
- Glutenfrie pandekager
- Salat
- Røget laks
- Avocado i skiver
- Tomat i mindre stykker
- Agurk i tern
- En smule løg i små tern
- Purløg
- Som dressing: Sojayoghurt med salt, peber og citron.
Lav pandekagerne, hak grøntsagerne til en passende størrelse. Tag laksen ud af pakken. Fordel det hele på pandekagen. Hæld en smule dressing over. Server straks
Glutenfrie madpandekager med mexicansk fyld
Ingredienser
- Glutenfrie pandekager
- Kylling i mindre strimler
- En pose texmex-krydderiblanding uden mælk og gluten eller en hjemmelavet blanding af cayennepeber, chilipulver, spidskommen, paprika efter smag.
- Olie til panden
- Salat
- Tomat
- Agurk
- Rød peber
- En glutenfri og mælkefri thousand island dressing.
Lav pandekagerne. Skær kylling i strimler og varm olien op i en pande. Tilsæt krydderiblandingen til olien og tilsæt kyllingen på panden. Steg til kyllingen er gennemstegt. I mellemtiden hakkes grøntsagerne i den ønskede størrelse. Fordel kylling og grøntsager på pandekagen og spis med thousand island dressing.
Skriv et svar