Glutenfrie pebernødder
Aftenens juleopskrift er på utrolig lækre glutenfrie pebernødder lavet fra bunden uden brugen af købe krydderiposer.
Opskriften munder ud i omkring 90 smagfulde glutenfrie pebernødder, hvormed der bør være nok til i hvert fald den første uge af december
Ingredienser
- 150 g rismel
- 50 g majsmel
- 50 g maizena
- ½ tsk. hjortetaksalt
- 100 g margarine (evt. mælkefri)
- 150 g brun farin
- 1 æg
- 1 tsk kanel
- ½ tsk nelliker
- ½ tsk allehånde
Bland mel og hjortetaksalt godt.
Smuldr margarinen i. Skal ikke æltes endnu.
Tilsæt æg, farin og krydderier.
Ælt dejen godt. Hvis den er meget klistret tilsæt mere rismel.
Del dejen i tre lige store dele. Del hver del i tre. Trilles til pølser, skæres i små stykker trilles til kugler.
De glutenfrie pebernødder bages i ca. 8 – 10 min. ved 200 grader.
Velbekomme!
Skriv et svar