
Glutenfrit franskbrød

Denne opskrift på glutenfrit franskbrød kommer fra Tania, der længe har eksperimenteret med forskellige opskrifter på glutenfrit lyst brød.
Målet har været at lave et glutenfrit, laktosefrit og sukkerfrit lyst brød, der har konsistens som brød og hverken smager af nødder eller indeholder kartoffelmel.
Det er nu lykkedes hende.
Ingredienser
- 3dl rismel
- 3dl mandelmel
- 2dl hirsemel
- 4spsk kokosfibre
- 1/2 dl loppefrøskaller
- Salt
- 7dl vand
- 25g gær
- 1/2 dl agavesirup
- 1/2dl olie
- 1 æggehvide
Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
Rør herefter alle de våde ingredienser sammen i en anden skål.
Bland til sidst alt sammen i en røremaskine. Dejen skal være en smule våd.
Hæld dejen over i en brød form og lad det hæve i 50 minutter.
Sæt brødet ind midt i ovnen på 250 grader i 30 min.
Skriv et svar