Udskriv denne tekst

Glutenfrit knækbrød

Glutenfrit knækbrød

I dag har vi en lækker opskrift på glutenfrit knækbrød fra Anette fra Mad med glød. Knækbrødet er lavet på kikærtemel og mandelmel, hvilket giver det ekstra proteiner.

Anette kalder selv det glutenfrie knækbrød for “kisket knækbrød”, da det minder meget om kiks i konsistensen.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Rør først loppefrøskallerne ud i vandet og lad massen stå i 10 minutter.

Tilsæt herefter olie og de resterende ingredienser.

Ælt det hele godt sammen og del dejen i 3 lige store portioner.

Pensel tre stykker bagepapir med en lille smule olie og rul de tre portioner ud på hver deres papir ved at placere endnu et stykke bagepapir ovenpå dejen. Rul dejene så tyndt som muligt.

Drys herefter dejen med det drys du har lyst til. Anette benyttede selv sorte sesamfrø og citrontimian på det ene, birkes på det andet og ingenting på det sidste.

Skær kiksene ud med et pizzahjul eller en kniv.

Knækbrødene bages i ca. 20 minutter ved 175 grader varmluft. Bagetiden kan dog variere, hvorfor man skal holde godt øje og tage dem ud, når de er let gyldne.

De glutenfrie knækbrød holder sig fint sprøde, hvis de opbevares i en kagedåse.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>