Udskriv denne tekst

IKEA Restaurant

2014-12-27 18.20.02

Når man har tilbragt et par timer i IKEA, er det fristende at spise i deres restaurant, som er kendt for at servere mad til meget rimelige priser. Men hvad kan man spise, når man skal spise glutenfrit i IKEA?

Da IKEAs menukort udskiftes af og til, er det svært at give et generelt svar. IKEA har dog en smart allergi-oversigt, som gør det nemt for personalet at vejlede i hvad der er glutenfrit. Vi har kontaktet IKEA, og spurgt om de vil offentliggøre allergilisten på deres hjemmeside, så man ved om de har en glutenfri ret, inden man tager hjemmefra. Dette arbejder de på at få oprettet på hjemmesiden.
OPDATERING: IKEA har nu fået lavet en online allergi-guide, der kan findes HER. Du skal blot klikke på den ret du ønsker at kende allergenerne på, så kan du i fred og ro tjekke indholdet hjemmefra. 

For nyligt var vi i IKEA og fik af køkkenpersonalet at vide at de i øjeblikket havde en “allergenfri” ret på menukortet. Det vil sige at retten hverken indeholder gluten, mælk eller andre af de hyppigste allergener.

Retten bestod af vilde ris med kylling og tomatsovs og kostede 49 kr. Portionen var ikke kæmpe stor, men mættede alligevel rimelig godt. Kyllingen var en lille smule tør, men ellers smagte maden lækkert, og der var rigtig meget smag i tomatsovsen.

2014-12-27 18.20.06

Fordelen ved at spise i IKEA er udover varme retter til priser fra 15 – 59 kr også de særdeles billige drikkevarer, og hvis du er IKEA Family medlem, er der altid gratis kaffe og te, samt nogle gange tilbud på udvalgte retter.

Jeg kunne godt finde på at spise hos IKEA igen en anden gang. Det er ikke gourmetmad, men det er hurtigt, nemt og relativt billigt. Og så er det bare lidt hyggeligt med et lille afbræk i en indkøbstur.

 
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>