Udskriv denne tekst

Lækkert glutenfrit knækbrød

Lækkert glutenfrit knækbrød

Glutenfrit knækbrød er en lækker snack til mellemmåltiderne eller som fast måltid til frokost og madpakken.

Denne dejlige opskrift er både glutenfri og mælkefri.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Alle ingredienserne røres sammen og den glutenfrie dej rulles ud mellem 2 stk. bagepapir med en tykkelse på ca. 0,3 cm.

Det glutenfrie knækbrød skæres herefter ud i passende stykker efter den ønskede størrelse.

Knækbrødene bages cirka 20 minutter ved 180 grader varmluft eller 200 grader i almindelig ovn.

God fornøjelse med at lave glutenfrit knækbrød! :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>