
Lækkert glutenfrit knækbrød

Glutenfrit knækbrød er en lækker snack til mellemmåltiderne eller som fast måltid til frokost og madpakken.
Denne dejlige opskrift er både glutenfri og mælkefri.
Ingredienser
- 1 dl majsmel
- 1 dl fuldkornsrismel
- 1½ dl boghvedemel
- 1½ dl sesamfrø
- 1½ dl havregryn / quinoaflager
- 1 dl hørfrø
- 1 dl græskar eller solsikkekerner
- ¾ dl olie
- 2 ¾ dl koldt vand
- 2 tsk glutenfri bagepulver
- 1 tsk salt
Alle ingredienserne røres sammen og den glutenfrie dej rulles ud mellem 2 stk. bagepapir med en tykkelse på ca. 0,3 cm.
Det glutenfrie knækbrød skæres herefter ud i passende stykker efter den ønskede størrelse.
Knækbrødene bages cirka 20 minutter ved 180 grader varmluft eller 200 grader i almindelig ovn.
God fornøjelse med at lave glutenfrit knækbrød!
Skriv et svar