Udskriv denne tekst

Lækre glutenfri pizzasnegle

glutenfri pizzasnegle

Pizzasnegle er en fantastisk opfindelse, og glutenfri pizzasnegle er mindst lige så fantastisk. Glutenfri pizzasnegle kan bruges til aftensmaden, men egner sig specielt godt til en lækker frokostmadpakke.

Fyldet i Annias opskrift er bare vejledende, man kan selv komme sit favoritfyld på efter behov og smag :)

Ingredienser (30 stk.)

Fyld

  • 1 ds flåede tomater
  • 1 løg
  • 1 pakke skinkestrimler
  • Chorizo eller reven ost
  • Oregano

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Gæren opløses i vandet, hvorefter HUSK tilsættes.

Det hele røres sammen, og massen hviler ca. 10 min.

Herefter tilsættes mel, salt og olie.

Lad dejen hæve ca. 30 minutter.

Rul herefter dejen ud mellem to stykker bagepapir.

Dejen smøres med flåede tomater, hvorefter, hakket løg, skinkestrimler og ost kommes på. Oregano drysses henover.

Rulles sammen og skæres skæres i tykke skiver.

De glutenfri pizzasnegle lægges på en bageplade og drysses med ost.

Pizzasneglene bages i forvarmet ovn i 10-12 minutter ved 250 grader




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>