Udskriv denne tekst

Lækre glutenfri pølsehorn

glutenfri pølsehorn

Glutenfri pølsehorn er et sikkert hit til frokosten eller børnefødselsdagen. Det er slet ikke til at smage, at hornene er glutenfri.

Denne opskrift på glutenfri pølsehorn er af ukendt oprindelse, men billeder og beskrivelsen af fremgangsmåden er lavet af Mette.

Ingredienser (16 stk pølsehorn)

  • 6 dl mælk
  • 3 spsk. FiberHusk
  • 350 g fuldkornsrismel
  • 100 g maizena (majsstivelse)
  • 60 g blødt smør
  • 40 g sukker
  • 30 g gær
  • 1 tsk. salt

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Mælken lunes og kommes i røreskålen, gæren udrøres heri. Derefter piskes FiberHusk i med et piskeris, og røres derefter 5 min. i røremaskine.

Fuldkornsrismel, maizena, smør, sukker og salt kommes i røreskålen og dejen røres i 10-15 min.

Drys lidt fuldkornsrismel på bordet når der arbejdes med den. Lad dejen hæve i ca. ½ time.

En passende klump dej tages fra og pølsen rulles ind i dejen mellem håndfladerne. Alternativt kan man rulle dejen ud på bordet, skære dejen i trekanter og rulle pølserne ind i en trekant.

Uanset metode, så pas på at der ikke kommer for meget dej om pølsen, da pølsehornet da vil blive lidt for ”tungt”.

De glutenfri pølsehorn lægges på en bageplade og efterhæver i yderligere ½ time.
Hornene pensles med en blanding af æg og mælk.

Bages i 10-15 minutter ved 250 grader i alm. ovn.

God fornøjelse med de lækre glutenfri pølsehorn :)




1 kommentar til Lækre glutenfri pølsehorn

  1. Frdbjort siger:

    Alt sar gott út

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>