Udskriv denne tekst

Lækre glutenfrie boller med gulerod og chiafrø

glutenfri boller med gulerod

En nem opskrift på nogle virkelig lækre glutenfrie boller med gulerod og chia frø. Jeg har bagt de her boller i utallige varianter – bare brug fantasien.

Man kan sagtens undlade chiafrøene, hvis man af den ene eller anden grund ikke gider have dem i bollerne.

Ingredienser

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Rør loppefrøskaller ud i vandet. Lad det stå et par minutter, så frøene har suget vandet til sig. Tilsæt olivenolien og alle de andre ting. Røres godt sammen.

Jeg former bollerne med en ske og sætter dem på en bageplade. Disse boller er penslet med en æggeblomme og drysset med solsikkekerner.

De glutenfrie boller bages ved 200 grader i ca. 30 minutter.

God fornøjelse med at lave lækre glutenfrie boller med chiafrø! :)




4 kommentarer til Lækre glutenfrie boller med gulerod og chiafrø

  1. Tinna Maria siger:

    Kan gulerødderne undlades? Kan de evt erstattes af noget andet? Tak

  2. Astrid siger:

    Aldrig har set så underlig og gummiagtig en konsistens. Det er HUSK blandet med vand, der får dejen til at blive super gennemsigtig og gummiagtig. De er også faldet helt sammen da jeg tog dem ud af ovnen. De er flade som pandekager.

Skriv et svar til Tinna Maria Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>