Udskriv denne tekst

Mackie’s Pizza – Cantina (Aarhus)

glutenfri burger

Mackie’s Pizza er en gammel kending i Aarhus, der for nyligt har udvidet menukortet med glutenfrie pizzabunde og burgerboller. Konceptet er fastfood: pizza, burger og bøffer.

Jeg spiste selv en glutenfri burger, mens min søster og mor begge spiste en glutenfri pizza.

Atmosfære:

Mackie’s er ofte et travlt sted, men der er ikke mulighed for at reservere bord på forhånd. Der er mulighed for at sidde både i stueetagen og i kælderen. Bordene står en smule tæt, så hvis man tager ud at spise, for at føre en rolig, privat samtale, er dette måske ikke stedet. Restauranten er indrettet med fodboldtrøjer, skilte, instrumenter og alverdens andre ting, der hurtigt sætter snakken i gang.

Glutenfrit udvalg:

Pizza: Alle pizzaer på menukortet kan bestillet med glutenfri pizzabund. Pizzaerne er ikke så store (hverken dem med eller uden gluten), men til gengæld er der masser af fyld på.

IMG_4473

Pizza nr. 8: Aberdonian

Mackie’s har et koncept, hvor der ikke udleveres bestik til pizzaer. Til gengæld skæres pizzaen ud i mindre stykker, så man kan spise det med fingrene.

IMG_4474

Pizza nr. 23: Harley D. Pizza

Min mor og søster var begge meget tilfredse med deres pizzabunde, som både var sprøde og velsmagende.

Burger: Alle burgere på menukortet kan også laves glutenfrie. Min glutenfri burgerbolle var lidt mindre end de normale burgerboller, men bollen så rigtig god ud med sesam på toppen. Brødet smagte fint, og det generede mig ikke, at der var mere kød end brød. Generelt var portionen både velsmagende og meget mættende. Til burgeren får man udleveret bestik, så er man modstander af at spise med fingrene, er det en god idé at bestille en burger.

glutenfri burger

Nr. 86: Gringo Burger med Oksefilletstrimler

Pris:

En pizza koster mellem 65 kr og 105 kr om aftenen, mens en burger koster mellem 119 kr og 149 kr inkl. pommes fritter. Dertil kommer et glutenfrit tillæg på 10 kr. pr. portion. Vi blev alle meget mætte og ikke alle kunne spise op.

Service:

Tjeneren var sød og venlig, og hun havde fint styr på allergener. Det var ikke besværligt at gøre bestillingen glutenfri. Det tog dog lidt tid før maden kom, men det var ventetiden værd.

IMG_4472

Konklusion:

Mackie’s serverer lækker fastfood i store portioner til fornuftige priser, og så er det sjældent, at man finder et spisested, hvor man både kan få glutenfri pizza og burger. Det er en ulempe, at man ikke kan bestille bord på forhånd, da det som glutenallergiker godt kan være svært spontant at finde et andet sted at spise, hvis der en aften skulle være fyldt. Bordene står tæt, og der er en del baggrundsstøj, så det er ikke stedet til en romantisk parmiddag, men det er et hyggeligt sted med en spøjs atmosfære på grund af vægudsmykningen.

Mackie’s får 4 ud af 5 stjerner. Det der trækker ned, er at restauranten ofte er fyldt, så man sidder tæt, og der er et højt støjniveau. Mackie’s er stedet at tage hen, hvis du har lyst til glutenfrit fastfood. Maden smager godt, og priserne er fornuftige.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>