Udskriv denne tekst

Mælkefri og glutenfri mayonnaise

Hjemmelavet mælkefri og glutenfri mayonnaise

Er man ramt af madallergi kan det være vanskeligt at finde selv de mest normale madvarer i for eksempel glutenfri og mælkefri versioner.

Det gør sig også gældende med mayonnaise, som man med fordel selv kan lave, hvormed man er sikker på at få en både glutenfri og mælkefri mayonnaise, der samtidig smager meget bedre end den, man kan købe i supermarkederne.

Annias opskrift på hjemmelavet gluten- og mælkefri mayonnaise er super simpel og tager ingen tid at lave.

 

Ingredienser

  • 1 bæger æggeblomme
  • ½ tsk. salt
  • 1 tsk. æbleeddike
  • 1 tsk. sennep
  • Vindruekerneolie

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Pisk æggeblomme, sennep, eddike, salt sammen. Kom olie i først et par dråber ad gangen, mens der piskes konstant.

Når blanding begynder at blive tykkere kan olien hældes i i en tynd stråle.

Der kommes olie i til den ønskede konsistens opnås.




1 kommentar til Mælkefri og glutenfri mayonnaise

  1. anita nielsen siger:

    kan der være gluten i sennepsmel og italiensk salat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>