Udskriv denne tekst

Palæo (København)

Palæo

Jeg har lige været  i København, hvor jeg var inde og spise på restauranten Palæo i Pilestræde med en veninde. Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente inden vi kom ind, men blev positivt overraskede med det samme. Jeg tror aldrig jeg har prøvet at stå og overveje alle retter på et menukort før, så som du nok kan gætte, tog det lang tid før vi fik bestilt.

Vi bestilte begge en wok, som bestod af lynstegte grøntsager, thaimarinade og så valgte vi begge at få kylling i også. Det smagte helt vildt godt og selvom portionerne ikke så særlig store ud da vi fik dem, spiste ingen af os op. Derudover fik man en smule rabat på en juice til og den var helt vildt god. Man kan stå og kigge på, at de laver juicen helt frisk og det kan i den grad smages. Jeg måtte købe en juice til vejen hjem til vores hotel, da de smagte så godt.

Atmosfære

Restauranten på Pilestræde er meget lille, men rigtig hyggelig. Den ligger som en parallelgade til strøget så det ligger meget centralt, men alligevel i rolige omgivelser.

Glutenfrit udvalg

Alt deres mad er 100% glutenfrit og mælkefrit, hvis man heller ikke tåler det. Man kan dog vælge ost til sin ret, hvis man ønsker det.

Pris

Priserne ligger fra 59 kr. 89 kr. alt efter hvad man vil have. Juicerne koster 40 eller 50 kr. alt efter hvilken størrelse man vil have, men hvis man køber en ret også, får man 5 kr. i rabat. Som sagt er retterne lidt små, men jeg synes de mætter meget godt

Service

Personalet var glade og smilende og rigtig hjælpsomme. Maden blev hurtigt lavet, men man er ikke i tvivl om at det er frisklavet. Retterne bliver serveret i plastikbøtter og med plastikbestik som gør det nemt at tage med.

Konklusion

Alt i alt vil jeg give Palæo i Pilestræde 4,8 stjerner da deres restaurant er meget lille og det kan være svært at få en plads, men mad, atmosfære og service er helt i top.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>