Udskriv denne tekst

Skolegades Bageri – Herning

2014-11-07 10.40.51

Jeg kom for nyligt forbi Skolegades Bageri på Skolegade 3 i Herning. Bageriet har et stort køleskab med glutenfrit brød og glutenfrie kager. Der bages glutenfrit hver tirsdag, og resten af ugen kan man købe glutenfrie produkter på køl.

Udvalget denne dag bestod af boller, brød, kokostoppe, små tærter, brownies og lagkagebunde.

Jeg besluttede mig for at prøve en brownie, der kostede 12 kr. Den havde en lækker konsistens, og en rigtig dejlig chokoladesmag.

2014-11-07 10.40.51

Derudover købte jeg en dejlig, luftig bolle til 10 kr. Bollen smagte slet ikke glutenfri, og ville både kunne bruges som en te-bolle med marmelade, eller som en sandwichbolle. Jeg spiste den som tilbehør til en salat, og var meget imponeret.

2014-12-12 08.37.53

Atmosfære
Da Skolegades Bageri primært er en butik, er der ikke som sådan plads til at nyde bagværket på stedet. Bageriet ligger dog tæt på gågaden og torvet, hvor der er bænke til rådighed.

Glutenfrit udvalg
Det glutenfrie udvalg er samlet i et køleskab for sig selv, hvilket gør det nemt at overskue, hvad man kan vælge. Udvalget var relativt bredt, med både brød og kager.

Pris
Jeg synes, at priserne er rimelige, men man skal ikke lade sig snyde af at priserne er pr. stk., selvom der er flere kager i hver pose inde i køleskabet.

Service
Personalet er hjælpsomme og svarer gerne på uddybende spørgsmål om indholdet i deres glutenfrie produkter.

Konklusion
Alt i alt får Skolegades Bageri 4,2 stjerner på grund af deres relativt store udvalg, og den gode smag.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>