
Sommersalat med rejer og kartofler

Sommertid er lig med sommermad, og denne simple glutenfrie sommersalat med rejer smager rigtig meget af sommer.
Opskriften kræver ikke de store færdigheder i et køkken, men smager fremragende. Ingredienserne og dressing kan naturligvis udskiftes efter eget valg.
Ingredienser
- 150 gr. rejer
- 8 mellemstore kogte kartofler i tern
- 2 tomater i tern
- 1 ds. Artiskokhjerter i kvarte
- ¼ vandmelon i tern
- Ristede græskarkerner
- Avocado i tern
- Iceberg
- Ruccola
- Thousand Island dressing
Skær alt fyldet i tern eller skiver og vend det stille og roligt, så alle ingredienserne bliver blandet godt rundt uden at blive til smadder.
Salaten er også lækker med en hjemmelavet rejesalat dressing, hvor man blander lidt yoghurt sammen med purløg, tomatpuré, ketchup, paprika samt lidt eddike og citron.
Velbekomme
Skriv et svar