Føtex

FotexLogo

Føtex har et relativt lille sortiment af glutenfrie produkter, men udvalget bliver hele tiden større.

I nogle af butikkerne er de glutenfrie produkter samlet på en speciel hylde, mens de i andre er spredt rundt i butikken.

 

Generelt har Føtex Food et større udvalg af glutenfrie produkter end den almindelige Føtex.

Morgenmadsprodukter

 • De fleste Føtex butikker forhandler glutenfri cornflakes og havregryn.

Mel

 • Føtex har et stort udvalg af melsorter, herunder også glutenfrie som majsmel, hirsemel, mandelmel, quinoa osv. I nogle butikker kan man få brødblandinger, men udvalget er ikke stort.

Brød og kage

 • Ofte kan man købe glutenfrit brød, knækbrød og småkager fra Schär i kolonialafdelingen.2014-10-28 13.18.41


Pasta

 • De fleste Føtex filialer har fusili, penne og spaghetti af majsmel.

Pålæg og kød

 • Hanegal har en lang række økologiske og glutenfrie kødprodukter, som føres i alle Føtex-filialer. Det drejer sig om bacon, spegepølser (både svine, okse og kylling) og leverpostejer (både svine, okse og kylling)

Desuden har Føtex en række laktose- og mælkefrie produkter. Man kan finde laktosefri mælk, fløde og yoghurt, samt soja-, ris-, havre- og mandelmælk, sojayoghurt, soja madlavningsfløde og som noget nyt også soja piskefløde.

2 kommentarer til Føtex

 1. Troels Helmin siger:

  Det er ikke meget I gør ud af gluten- og sukkerfri fødevarer i jeres produktudvalg. Mange mennesker kunne eller have god brug af det.

  Udvalget er meget lille, men koster alt for meget

  Hilsen

  Troels

  • Louise siger:

   Hej Troels.
   Dette er en hjemmeside, der ikke har noget med Føtex at gøre. Hvis du er utilfreds med Føtex’ udvalg af gluten- og sukkerfrie fødevarer, vil jeg anbefale dig at skrive til Føtex fx på deres facebook-side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>