Glutenfri müsli
Glutenfri müsli er både svært at finde i supermarkederne samt dyrt, og så smager det sjældent lige så godt som det, man selv kan lave.
Denne opskrift på glutenfri müsli smager fantastisk, men man kan selv lege med ingredienser ved at tilføje eller fjerne efter behov
Ingredienser
- 80 g æbletern
- 100 g rosiner
- 100 g tørrede abrikoser i tern
- 40 g Tørrede blåbær
- 60 g Tørrede tranebær
- 100 g solsikkekerner
- 100 g græskarkerner
- 80 g hakkede mandler
- 150 g glutenfri cornflakes
- 50 g boghvedeflager
- 150 g quinoaflager
- 100 g risflager
- 150 g glutenfri havregryn
- 50 g kokosolie
- 50 g blåbærsirup/ahornsirup
Alle ingredienserne blandes i en skål.
Hæld det hele over i en bradepande.
Bages i omkring 120 minutter ved 120 grader.
Den glutenfrie müsli kan holde mindst 14 dage i en dåse med låg.
Velbekomme
Skriv et svar