Udskriv denne tekst

Glutenfri müsli

glutenfri musli

Glutenfri müsli er både svært at finde i supermarkederne samt dyrt, og så smager det sjældent lige så godt som det, man selv kan lave.

Denne opskrift på glutenfri müsli smager fantastisk, men man kan selv lege med ingredienser ved at tilføje eller fjerne efter behov :)

Ingredienser

  • 80 g æbletern
  • 100 g rosiner
  • 100 g tørrede abrikoser i tern
  • 40 g Tørrede blåbær
  • 60 g Tørrede tranebær
  • 100 g solsikkekerner
  • 100 g græskarkerner
  • 80 g hakkede mandler
  • 150 g glutenfri cornflakes
  • 50 g boghvedeflager
  • 150 g quinoaflager
  • 100 g risflager
  • 150 g glutenfri havregryn
  • 50 g kokosolie
  • 50 g blåbærsirup/ahornsirup

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Alle ingredienserne blandes i en skål.

Hæld det hele over i en bradepande.

Bages i omkring 120 minutter ved 120 grader.

Den glutenfrie müsli kan holde mindst 14 dage i en dåse med låg.

Velbekomme :)




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>