Glutenfri supermarkeder

billig-indkoeb-supermarked

Formålet med denne side er at give en kort introduktion til udvalget af glutenfrie produkter i de store danske butikskæder. Da sortimentet kan variere fra glutenfri butik til butik, er denne guide ingen garanti for at du vil kunne finde et bestemt produkt i din lokale filial, men guiden skulle gerne give dig en idé om, i hvilke glutenfri supermarkeder du har størst chance for at finde det du står og mangler. Det kan altid anbefales at kontakte din lokale filial, før du kører efter et bestemt produkt – hvis de ikke har det hjemme, som en fast del af sortimentet, kan det være, at de kan bestille det hjem til dig.

Efter at have kigget på en lang række butikker må konklusionen være, at de butikker der har mest fokus på glutenfrit mad – både i butikkerne og på deres hjemmesider er: Meny, Rema1000 og Løvbjerg.

Du kan finde de vigtigste basisprodukter i SuperBrugsen, Føtex og Kvickly, men ikke i samme omfang som hos de ovenfor nævnte.

Da mange med cøliaki eller glutenallergi også har laktoseintolerans eller mælkeallergi, er der lavet en kort guide til laktose- og mælkefri produkter i bunden af hver butiksside.

Du er meget velkommen til at kommentere i bunden af hver butiksside, hvis en butik har fået et nyt produkt i sortimentet eller er stoppet med at føre et bestemt produkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>