Glutenfri Tønder

Vi har lavet en liste over glutenfrie spisesteder i Tønder, til dig der står og mangler en café eller restaurant, som kan tage hensyn til en glutenfri diæt.

Caféer:

 • Café Kridt – Storegade 6 har glutenfrit brød på menukortet, som kan bestilles til deres sandwich og burgere.
 • Johanne’s Kaffebar – Storegade 12 har glutenfrit brød på menukortet.
 • Butik Slotsgaden – Slotsgaden 14, Møgeltønder har en lille café, hvor man kan få glutenfri mad. Ejeren har selv cøliaki, så der skulle være styr på det.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Restauranter:

 • McDonalds –  Ndr Landevej 34 har glutenfrie, mælkefrie og æggefrie burgerboller.
 • Victoria – Storegade 9 har glutenfrit brød på menukortet.

Bagerier, Kage, Is;

 • Opdateres…

Bemærk: Det kan ske at enkelte spisesteder tager et ekstra beløb (feks. +5 kr) for en glutenfri valgmulighed. Dette kan I tjekke på spisestedernes hjemmesider, hvis I vil vide dette inden i tager afsted.

Kommenter gerne, hvis du kender et godt spisested, som du synes skal med på listen, eller hvis et af stederne ikke længere tilbyder glutenfrit mad.

1 kommentar til Glutenfri Tønder

 1. Matti Wagner knudsen siger:

  Hej,
  Jeg skriver fordi jeg tit bruger jeres hjemmeside, Man kan se at i ikke er helt up to date. Johannes findes ikke længere, men er blevet til Marcel’s brasserie, hvis man faktisk kan bestille alt glutenfirt, uden st det koster ekstra. Ejeren går meget op i at der er plads til alle. ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>