Glutenfri Holstebro

Vi har lavet en liste over glutenfrie spisesteder i Holstebro, til dig der står og mangler en café eller restaurant, som kan tage hensyn til en glutenfri diæt.

Caféer:

 • Slagtergrillen – Nørregade 11 har glutenfri brød til burgere og sandwich.
  Ring i forvejen, så er det klar, når du kommer. Glutenfri brød koster 5 kr. ekstra.
 • Kaffe Laden – Store Torv/Østergade 2 har dagligt et udvalg af glutenfrie og laktosefrie kager. De kan også tilpasse menuen til allergier.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Restauranter:

 • Papatya – Lille Østergade 8 har glutenfrie pizzaer. De glutenfrie pizzabunde bliver leveret færdiglavet og udrullet i aluminiumsbakker, så de ikke kommer i kontakt med den almindelige pizzadej. Dejen er lavet af rød finax, og indeholder desværre mælk.
 • McDonalds – Fredericiagade 54 har glutenfrie, mælkefrie og æggefrie burgerboller.
 • Burger King – Nyholmvej 3 har glutenfrie og mælkefrie burgerboller.
 • Nørre Vosborg – Vembvej 35 i Vemb kan tilpasse deres menuer til gæster med allergier. De kan også tilbyde glutenfri morgenmad. Ring i forvejen!

Bagerier, Kage, Is:

 • 7-Eleven på Holstebro Station har et varierende udvalg af glutenfrie mellemmåltider: fra glutenfrit palæobrød og Raw-kager til proteinsalater. Det meste er også mælkefrit.
 • Bageriet Max – Vesterbrogade 63 har glutenfri brød og kage i forskellige afskygninger. Hvis man søger efter noget specifikt, foreslår de at man ringer ned i butikken, så kan de hjælpe en videre.
 • Galsgaard Bageri – Viborgvej13 har et udvalg af glutenfri brød og kage. Hvis du vil være sikker på, at de har noget bestemt, så ring gerne i forvejen.

Bemærk: Det kan ske at enkelte spisesteder tager et ekstra beløb (feks. +5 kr) for en glutenfri valgmulighed. Dette kan I tjekke på spisestedernes hjemmesider, hvis I vil vide dette inden i tager afsted.

Kommenter gerne, hvis du kender et godt spisested, som du synes skal med på listen, eller hvis et af stederne ikke længere tilbyder glutenfrit mad.

5 kommentarer til Glutenfri Holstebro

 1. Lone Jensen siger:

  Cafe Utopia
  Diner No. 34

 2. Karen Sønderriis siger:

  Viborgvejs bager – Viborgvej 13 har glutenfri brød og kage i forskellige afskygninger. Hvis man søger efter noget specifikt, foreslår de at man ringer ned i butikken, så kan de hjælpe en videre.

 3. Karen Sønderriis siger:

  Kaffe Laden – STORE TORV.ØSTERGADE 2. Har altid gluten- og laktosefri kage. De kan altid lave gluten- og laktosefri menu.

 4. Karen Sønderriis siger:

  Herregård og Hotel. Nørre Vosborg. Vembvej 35 7570 Vemb. Holstebro. Kan lave gluten – og laktosemenu også mor
  genmad.

 5. Pia Nielsen siger:

  Restaurant Cooks, Enghaven 10, laver glutenfri pizza med tynd bund.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>