Glutenfri Aabenraa

Vi har lavet en liste over glutenfrie spisesteder i Aabenraa, til dig der står og mangler en café eller restaurant, som kan tage hensyn til en glutenfri diæt.

Caféer:

  • Café Kridt – Storegade 22 har glutenfrit brød på menukortet, som kan bestilles til deres sandwich og burgere. Derudover har de som noget nyt en glutenfri kage.
  • Café Storm – Store Torv 4D har glutenfrie og laktosefrie sandwichbrød.

Artiklen fortsætter under annoncen...

Restauranter:

  • Fox and Hounds – H P Hanssens Gade 10 kan jævne sovsen med maizena og har glutenfrit brød, hvis man kontakter dem på forhånd.
  • Burger King – Kometvej 6, 6230 Rødekro har glutenfrie og mælkefrie burgerboller.
  • McDonalds – Kometvej 2, 6230 Rødekro har glutenfrie, mælkefrie og æggefrie burgerboller.

Bagerier, Kage, Is;

  • 7-Eleven – Vestvejen 95 har et varierende udvalg af glutenfrie mellemmåltider: fra glutenfrit palæobrød og Raw-kager til proteinsalater. Det meste er også mælkefrit.
  • Fru Geest – Ramsherred 47 F har både brunch og frokost, hvor man bare kan bede om glutenfrit brød, der er hjemmelavet. Derudover har de glutenfrit knækbrød i deres take-away sortiment.

Bemærk: Det kan ske at enkelte spisesteder tager et ekstra beløb (feks. +5 kr) for en glutenfri valgmulighed. Dette kan I tjekke på spisestedernes hjemmesider, hvis I vil vide dette inden i tager afsted.

Kommenter gerne, hvis du kender et godt spisested, som du synes skal med på listen, eller hvis et af stederne ikke længere tilbyder glutenfrit mad.

2 kommentarer til Glutenfri Aabenraa

  1. Bettina Aagaard siger:

    Fru Geest har både brunch og frokost hvor man bare kan bede om glutenfrit brød. Og alt er hjemmelavet – den absolut bedste cafe i Aabenraa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>