Udskriv denne tekst

Burger King

IMG_4526

Glutenfrit fastfood er og bliver en vinder. Burger King har nu i et stykke tid solgt glutenfrie burgerboller, men det var først i dag, at jeg fik lov at sætte tænderne i burgeren :)

Burgerbollerne er lavet uden gluten og mælk, men indeholder æg. Det koster ikke ekstra at vælge glutenfrit brød til sin burger, men man skal forberede sig på lidt ekstra ventetid.

Når man bestiller en menu, skal man være opmærksom på, at pommes fritterne kommer i samme fritureolie, som de ting der paneres. Er man derfor særligt sensitiv, bør man være på vagt her.

IMG_4522 (1)

Burger King har lige som McDonalds én størrelse glutenfri burgerbolle, der bruges i alle deres burgere. Det betyder, at i en hamburger, vil brødet være for stort, mens det i en Whopper vil være lidt for lille. Dette betyder dog ikke så meget.

IMG_4523

Personligt kan jeg godt lide den grillede smag, som bøfferne hos Burger King har. Derudover kunne man godt smage, at burgeren var frisklavet, da grøntsagerne stadig var sprøde. Til gengæld var jeg ikke helt begejstret for selve burgerbollen. Det glutenfrie brød var meget gummiagtig at bide i, men ellers var smagen fin.

Af glutenfrie fastfoodkæder har McDonalds stadigvæk det bedste glutenfrie brød, men det skal ikke afholde mig fra, at spise hos Burger King igen en anden gang.
1 kommentar til Burger King

  1. anja siger:

    Jeg fik ondt i maven efter at have spist glutenfri brød hos mac.d. Jeg forsøgte igen nogle uger efter, med samme resultat. De er meget uvidende om tingene.
    Det gælder både Mac D og Burger King. Så nu er det helt slut med at købe noget der.
    Sunset har intet glutenfrit og ved ikke noget om hvad gluten er.

    Jeg savner nogle steder der er fri for gluten, mælk, soya, havre og nødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>