Glutenfri pastasalat med kylling og pesto
Gæsteindlæg skrevet af Unn Kruse fra Glutenfri Foodie.
Nogle gange kan det være svært at finde på idéer til hurtig glutenfri spise. Denne glutenfri pastasalat er en let og hurtig frokost, aftensmad og er også lækker til madpakken dagen efter. Denne glutenfri pastaret er simpel, men smager virkelig godt og smager ekstra godt med noget godt glutenfrit brød til. Brødet kan man have bagt nogle dage inden og bare frosset ned, så er det hurtigt at varme i ovnen mens man laver pastasalaten. Hvis man mangler idéer til noget lækkert glutenfrit brød, kan der findes flere på glutenfrifoodie.dk.
Ingredienser:
• 150 g glutenfri pasta
• 2-3 stk kyllingebryst
• 1 pk cherrytomater
• 1 pk kalkunbacon
• 1 pose sukkerærter
• 4 spsk grøn pesto (glutenfri – nogle gange kan der være hvedestivelse i pesto)
Sådan gør du:
1. Kog pasta efter anvisningen og lad køle lidt af.
2. Skær kyllingebryst i små stykker, krydr med salt og peber og steg sammen med kalkunbaconen på panden ved middel/høj varme.
3. Blancher sukkerærterne og skyl efter med koldt vand
4. Halver tomaterne og skær sukkerærterne i strimler
5. Bland alle ingredienser sammen og server evt. med noget lækkert glutenfrit brød.
Skriv et svar