Glutenfri wokret med kylling og honningjordnøddesauce
Her er en dejlig opskrift på en lækker glutenfri wokret bestående af kylling eller kalkun i en honningjordnøddesauce.
Ingredienserne kan varieres efter behov, hvis man har nogle yndlingsgrøntsager. Retten smager skønt og kan nydes sammen med ris eller glutenfri risnudler.
Ingredienser
- 500 g kylling eller kalkun i tern
- 1 spsk majsstivelse
- 1 finthakket fed hvidløg
- 1 spsk glutenfri soyasauce
- 1 spsk jordnøddesmør
- 1 spsk honning
- 3 dl hønsebouillon
- 1 tsk hvidvinseddike
- 2 tsk friskhakket ingefær
- ¼ tsk cayennepeber
- 1 tsk karry
- 400 gr broccoli
- 1 rød peber
- 3 gulerødder
- ½ pose grønne bønner
- 1 rødløg
- 1 spsk ristede usaltede jordnødder
Bland kødet med 2 tsk majsstivelse og hvidløg.
I en anden skål blandes resten af majsstivelsen resten af sherryen, soyasauce, jordnøddesmør, bouillon, ingefær, honning, eddike samt cayennepeber.
Stir fry kødet af to omgange, 4 min. ad gangen.
Stir fry broccoli alene i 2 min.
Tilsæt peberfrugt og løg
Stir fry 4 min.
Rør majsstivelsesblandingen i og kom kødet i
Kog 1 min drys m jordnødderne.
Den glutenfrie wokret kan spises sammen med ris eller risnudler.
Skriv et svar