Udskriv denne tekst

Glutenfri wokret med kylling og honningjordnøddesauce

Glutenfri wokret

Her er en dejlig opskrift på en lækker glutenfri wokret bestående af kylling eller kalkun i en honningjordnøddesauce.

Ingredienserne kan varieres efter behov, hvis man har nogle yndlingsgrøntsager. Retten smager skønt og kan nydes sammen med ris eller glutenfri risnudler.

Ingredienser

  • 500 g kylling eller kalkun i tern
  • 1 spsk majsstivelse
  • 1 finthakket fed hvidløg
  • 1 spsk glutenfri soyasauce
  • 1 spsk jordnøddesmør
  • 1 spsk honning
  • 3 dl hønsebouillon
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 tsk friskhakket ingefær
  • ¼ tsk cayennepeber
  • 1 tsk karry
  • 400 gr broccoli
  • 1 rød peber
  • 3 gulerødder
  • ½ pose grønne bønner
  • 1 rødløg
  • 1 spsk ristede usaltede jordnødder

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Bland kødet med 2 tsk majsstivelse og hvidløg.

I en anden skål blandes resten af majsstivelsen resten af sherryen, soyasauce, jordnøddesmør, bouillon, ingefær, honning, eddike samt cayennepeber.

Stir fry kødet af to omgange, 4 min. ad gangen.

Stir fry broccoli alene i 2 min.

Tilsæt peberfrugt og løg

Stir fry 4 min.

Rør majsstivelsesblandingen i og kom kødet i

Kog 1 min drys m jordnødderne.

 

Den glutenfrie wokret kan spises sammen med ris eller risnudler.




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>