Glutenfrie bananvafler med citron
Denne opskrift på glutenfrie bananvafler med citron er venligst udlånt af Anne fra Grønfokus. Opskriften er både gluten- og mælkefri, og mængden passer til 1-2 personer.
Ingredienser
- 1 moden banan
- 2 æg
- 1 dl glutenfrie havregryn
- 2 spsk kokosfibermel
- 1 dl soyamælk med vanilje
- En knivspids salt
- 1/2 tsk kardemomme
- 1/2 tsk bagepulver
- 1 tsk vaniljesukker
- Saft og skal af 1/2 øko citron
Put alle ingredienserne i en blender og blend, til dejen har fået en fin, ensartet konsistens. Bag dejen i et vaffeljern til de er gyldne. Denne opskrift giver ca. 2 vafler. Top vaflerne med dit yndlingstilbehør, f.eks. frisk frugt, sirup, hakkede nødder eller lignende.
Skriv et svar