Thailandsk karryret med risnudler
Denne thailandske karryret med risnudler er nem at lave, og så smager den fantastisk. Opskriften kan varieres i det uendelige, så du kan roligt bruge de grøntsager, der gemmer sig inde i køleskabet.
Risnudlerne er et skønt naturligt glutenfrit alternativ til de klassiske hvedenudler, og så er de hurtige at koge.
Ingredienser (4 personer)
- 500 g kylling
- 1 løg
- 1 porre
- 1 lille squash
- 1 peberfrugt
- 4 gulerødder
- 1/3 broccoli
- 1 frisk chili (mild) og/eller lidt sød chilipulver
- Et skvæt oystersovs
- 1 tsk limeskal
- 60 g rød karrypasta
- 1 dåse kokosmælk
- 10-15 basilikumblade
Tilbehør:
- Risnudler eller ris
Skær kylling i mindre stykker og hak løget i tern.
Skær porren i skiver, og pluk små buketter af broccolien. Lav lidt større strimler af squash, peberfrugt og gulerødder. Skær den friske chili i små stykker, og riv lidt limeskal fint.
Varm olie op i en wok eller stor pande. Steg kylling og løg i olie, og tag det af varmen. Svits grøntsagerne og tag dem af varmen.
Hæld lidt kokosmælk på panden, og tilsæt karrypastaen. Hæld kød og grøntsager tilbage op i panden. Tilsæt oystersovs og sukker og hæld derefter resten af kokosmælken i retten. Rør godt rundt og slut af med at putte revet limeskal og basilikumblade i.
Som tilbehør til den thailandske karryret kan både bruges risnudler og ris. Velbekomme
Skriv et svar