Udskriv denne tekst

Thailandsk karryret med risnudler

IMG_3637

Denne thailandske karryret med risnudler er nem at lave, og så smager den fantastisk. Opskriften kan varieres i det uendelige, så du kan roligt bruge de grøntsager, der gemmer sig inde i køleskabet.

Risnudlerne er et skønt naturligt glutenfrit alternativ til de klassiske hvedenudler, og så er de hurtige at koge.

Ingredienser (4 personer)

  • 500 g kylling
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 lille squash
  • 1 peberfrugt
  • 4 gulerødder
  • 1/3 broccoli
  • 1 frisk chili (mild) og/eller lidt sød chilipulver
  • Et skvæt oystersovs
  • 1 tsk limeskal
  • 60 g rød karrypasta
  • 1 dåse kokosmælk
  • 10-15 basilikumblade

Tilbehør:

Opskriften fortsætter under annoncen...
Fremgangsmåde

Skær kylling i mindre stykker og hak løget i tern.

Skær porren i skiver, og pluk små buketter af broccolien. Lav lidt større strimler af squash, peberfrugt og gulerødder. Skær den friske chili i små stykker, og riv lidt limeskal fint.

IMG_3633

Varm olie op i en wok eller stor pande. Steg kylling og løg i olie, og tag det af varmen. Svits grøntsagerne og tag dem af varmen.

IMG_3636

Hæld lidt kokosmælk på panden, og tilsæt karrypastaen. Hæld kød og grøntsager tilbage op i panden. Tilsæt oystersovs og sukker og hæld derefter resten af kokosmælken i retten. Rør godt rundt og slut af med at putte revet limeskal og basilikumblade i.

IMG_3637

Som tilbehør til den thailandske karryret kan både bruges risnudler og ris. Velbekomme :)

IMG_3639




Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>